HC Andersen Marathon

Åbningstider

Sportsmessen


Fredag 27. september 2019

Kl. 14.00 - 18.00

 

Lørdag 28. september 2019

Kl. 10.00 - 18.00

 

Søndag 29. september 2019

Kl. 8.00 - 16.00

 

Fri entré
Odense Idrætspark - Israels Plads 3 - 5200 Odense V

 

 

Se PROGRAMMET 2019 for løbsweekenden her


SPORTSMESSEN


Hvert år før og under HCA Marathon kan sportsinteresserede blive opdateret om det sidste nye indenfor sportsudstyr og træningsmetoder på den tilhørende sportsmesse i Odense Idrætshal.

Sådan har det været siden Danmarks næststørste maraton indtog de odenseanske veje for første gang i 2000.
 
Deltagere, tilskuere og alle andre interesserede har mulighed for at se, røre og ikke mindst købe det sidste nye inden for sportsudstyr samt få ny viden om de nyeste tendenser omkring træning og restitution. Desuden vil messen bugne af gode tilbud på tøj, sko og meget mere.

Messen giver desuden plads til de fynske turistattraktioner, der kan promovere sig overfor de mange deltagere, der kommer hertil fra udlandet og det øvrige Danmark.

Messen er en enestående mulighed for at se og købe det store udvalg i tøj og udstyr, der findes til udøvelse af først og fremmest løb, men også triatlon, fitness og mange andre sportsgrene.


NUMMERUDLEVERING


Marathon - DM - ½ Marathon


Startnummer, t-shirt og bagagepose kan afhentes i Odense Idrætshal. Eftertilmelding er kun muligt fredag og lørdag på sportsmessen - dog uden T-shirt. Sidste frist for tilmelding inkl. T-shirt fra Les Deux er 26. september kl. 12.00. 

 

 

Vi opfordrer dig til at hente dit startnummer, T-shirt og bagagepose før løbsdagen. 

OBS OBS OBS Studiekort skal fremvises ved afhentning af startnummer til studerende. Kan studiekort ikke fremvises, betales differencen kontant. 


"Løb de sidste 10"


Startnummer, t-shirt og bagagepose kan afhentes således:
 

 

Eftertilmelding til "Løb de sidste 10" er muligt fredag og lørdag - dog uden T-shirt.


Vi opfordrer dig til at hente dit startnummer, T-shirt og bagagepose før løbsdagen. 

OBS OBS OBS Studiekort skal fremvises ved afhentning af startnummer til studerende. Kan studiekort ikke fremvises, betales differencen kontant. 


MiniMarathon - Klassedysten


Startnummer, t-shirt og bagagepose kan afhentes i Odense Idrætshal. Eftertilmelding er på sportsmessen - dog uden T-shirt. Sidste frist for tilmelding inkl. T-shirt er 15. september. 

 

Dynamicweb