HC Andersen Marathon

PRAKTISK INFO

Nytårsløbet 2019 


 
NUMMERUDLEVERING
 
Dit startnummer og langærmet løbetrøje kan afhentes:
Ønsker du at hente mere end seks startnumre på én gang, så send en mail til info@hcamarathon.dk senest 18. december kl. 9, så pakker vi dem klar til afhentning. 
 
MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding såsom at ændre distance, navn eller overdrage til en anden, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Venligst skriv til info@hcamarathon.dk - eller oplys ændringerne i nummerudleveringen.
Undgå at bøje startnummeret - da chippen sidder fast bag på dit startnummer.
Sammen med startnummeret vil du få udleveret din langærmede løbetrøje. Passer størrelsen ikke, kan du få den byttet efter løbet - så længe lager haves. 
 
START OG MÅL
31. december 2019
Hunderupskolen - Solfaldsvej - 5000 Odense C.
Vi beder alle tilmeldte komme i god tid, så vi kan starte planmæssigt:

 

PARKERING
Al parkering er forbudt på Solfaldsvej og på Heden, da løbsruten forløber her. Benyt i stedet OUH, OB, Odense Zoo/Dyreskuepladsen samt sidegaderne omkring OUH. 
Få et overblik over P-pladser med Odense Rundt - Parkering
HUSK at tjekke skiltene!
 
TOILETTER / OMKLÆDNING / BAD
Toiletter findes i omklædningsrum, på gangene mod omklædningsrum og i hver ende af skoletorvet. Omklædning for damer er i modsatte ende af indgangen til Idrætshallen. Omklædning for herrer ligger til højre for indgangen til Idrætshallen. 
 
BAGAGEOPBEVARING
Lad ikke dine ting/tøj ligge i omklædningsrummene, men aflever dem i ”Bagageopbevaringen” i hallen. Her kan du også indlevere værdier, da området er overvåget under hele løbet. Sæt bagageslippen fra dit startnummer på din bagage.
 
OPVARMNING
Foregår i start/målområdet fra kl. 10.45 for 5 og 10 km ved Tine Holm. Opvarmning til børneløbet starter kl. 10.15 samme sted ligeledes ved Tine.
 
RUTEN
Se ruterne her
 
FORPLEJNING - MÅLOMRÅDE
På 10 km ruten er der et væskedepot undervejs med kildevand. Når du kommer i mål, vil du blive tilbudt Jolly Time, kildevand, müslibar samt en overraskelse fra KIMs i foyéren. I hallen vil du få udleveret et glas ”champagne” og et stykke kransekage. I forhallen kan du købe øl og vand fra Bryggeriet Vestfyen til kr. 10. Der er også mulighed for en gratis kop kaffe/the.
 
BØRNELØBET
Når børnene kommer i mål, vil de modtage deres medalje samt forplejning i forhallen, hvor der vil blive vist tegnefilm indtil kl. 11.30.
 
TID - DIPLOM - FOTOS
Efter løbet kan du se din tid samt udskrive dit diplom via resultatlisten. Under GALLERI på www.hcamarathon.dk kan du også finde billeder fra Nytårløbet 2013 - '17 samt fra 2018.
 
SALG AF T-SHIRTS mv. 
Igen i år vil HCA Marathon have salg af T-shirts til nummerudleveringen og på løbsdagen. Der vil være forskellige svedtransporterende T-shirts, som kan købes til kr. 25 i str. XS til XXXL. Deruderover salg af løbejakker, langærmet løbetrøjer og løbebukser til yderst løbevenlig priser. 

20 års jubilæum i 2018 -  gaver og musik


Det er med stor fornøjelse, at vi ved NYTÅRSLØBET 2018 kan byde et af Danmarks bedste Kim Larsen kopiband ”En lille pose støj” velkommen til afslutningen på 20. udgave af arrangementet. ”En lille pose støj” vil spille en række af de kendte numre fra afdøde Kim Larsens store repertoire af klassikere, under afslutningen, hvor der også er præmieoverrækkelse og udtrækning af de specielle jubilæumsgaver. 

PRÆMIEOVERRÆKKELSE
Præmieoverrækkelsen foregår fra kl. 12.15 - er du blandt vinderne, skal du være til stede for at få din præmie. (Præmier eftersendes ikke). Der er placeringspræmier til nr. 1-2-3 M/K i hver klasse: 5 og 10 km. I børneløbet er der 2 klasser: 5-9 år og 10-13 år. Placeringerne afgøres efter bruttotid. 
 
Efter præmieoverrækkelsen vil der blandt de tilstedeværende blive trukket følgende store jubilæumsgaver:
 
En af HCA Marathons mangeårige samarbejdspartnere, Nordfyns Bank, sætter generøst en gave på højkant i årets Nytårsløb. Du kan vinde 2 stk. Sonos One trådløse højtalere til en værdi af kr. 3.000, hvis du er heldig. 

 
Når Nytårsløbet er overstået den 31. december, trækkes der lod blandt alle deltagere i voksenløbet. Det pågældende startnummer kodes ind på en kodelås med fire cifre, og møder du op og prøver din kode (startnummer) og låsen går op, kan du tage to superlækre Sonos One højttalere med hjem.
 
Nordfyns Bank koder tre ens låse, så du har frit valg hvor du vil prøve lykken, alt efter hvad der passer dig bedst. Du kan vinde præmien ved at besøge en af Nordfyns Banks filialer i Odense på en af disse tre adresser:
 
Du SKAL medbringe dit startnummer i en af de tre filialer i perioden 2. - 11. januar 2019! I filialen vil du få mulighed for at indtaste dit startnummer på den fircifrede kodelås og dermed mulighed for at afprøve, om du har det rette nummer til at åbne ”boksen” til den flotte præmie. SÅ HUSK – AT GEMME DIT 5 ELLER 10 KM STARTNUMMER!

 

SPURT- OG LODTRÆKNINGSPRÆMIER 
Der vil igen i år være en lang række spurtpræmier - fang uddelerens opmærksomhed med et smil, et vink eller en flot spurt, så bliver du måske en af de heldige vindere af en spurtpræmie fra Løbebutikken. Efter løbet kan du se i foyéren, om du har vundet en af de i alt 80 lodtrækningspræmier. Løbebutikken tilbyder gratis løbetest samt 15% rabat på Mizuno og Saucony i januar 2019 - læs mere her

Dynamicweb