HC Andersen Marathon

Sidste informationer

Odenseløbet 2021


START - MÅL


Kongens Have, 5000 Odense C.
Vi beder alle komme i god tid, så vi kan starte løbet planmæssigt.

NUMMERUDLEVERING 


Dit startnummer og evt. T-shirt kan afhentes​ søndag 13. juni kl. 9.00 - 10.45 i Kongens Have - Odense C  
MEGET VIGTIG
Har du ændringer til din tilmelding såsom at ændre distance, navn eller overdrage til en anden, så beder vi dig om at få det rettet, så resultatlisten kan blive korrekt for alle løbere. Du kan selv foretage ændringerne online (se mere under FAQ), ellers ved afhentning af startnummer eller ved at give besked på info@hcamarathon.dk eller 3059 2444.

T-SHIRT 


Er du blandt de første 900 tilmeldte på distancerne 5, 10 og 15 km får du udleveret en T-shirt sammen med dit startnummer. Passer størrelsen ikke, har du mulighed for at bytte den på løbsdagen i nummerudleveringen efter kl. 11.20 (i ubrugt tilstand og så længe lager haves). Størrelsesguiden

FROKOST 


Er du ligeledes tilmeldt senest 6. juni 2021, kan du finde en madbillet på dit startnummer. Riv madbilletten af startnummeret og aflever den hos Mad Med Sjæl i Kongens Have. Udlevering af frokost inkl. drikkevarer er muligt efter kl. 11.20. 

PARKERING


Vi anbefaler jer at tage cyklen, hvis det er muligt. Ellers kan du finde mulige parkeringspladser på Odense Rundt.

CHIP


Tidtagningschippen sidder på bagsiden af dit startnummer.  Undgå derfor at bøje dit startnummer.

OMKLÆDNING - BAD 


Der er ikke mulighed for bad og omklædning.

BAGAGE - VÆRDIOPBEVARING


Det vil være muligt at få opbevaret din bagage under løbet. Bagageopbevaringen er åben fra kl. 10.00 - 13.15. På dit startnummer finder du en bagageslip, som du river af og placer på din bagage, inden du afleverer bagagen.

OPVARMNING


Opvarmningen foregår i Kongens Have ved start-mål: 

RUTE


Se rutekort her

FORPLEJNING


På ruten er der flg. væskedepoter:
Der vil være kildevand i pose på depoterne. Smid ikke posen på stien, når du er færdig, men tag den med dig og benyt skraldespandene i målområdet. Når du kommer i mål, vil du blive tilbudt vand og energidrik fra Bryggeriet Vestfyen samt et æble.

DIPLOM


Diplomet kan umiddelbart efter hjemkomst skrives ud via resultatlisten.

FOTOGRAFER


Fotograf Flemming Wedell vil være tilstede i Kongens Have samt ude på ruten, så husk at smil når du løber forbi :) Du kan finde billederne her efter løbet. 

PRÆMIEOVERRÆKKELSE


Præmieoverrækkelse i Kongens Have - er du blandt vinderne, skal du være tilstede ved præmieoverrækkelsen for at få din præmie. Præmier eftersendes ikke. Der er præmier til nr. 1, 2 og 3 M/K på 5, 10 og 15 km. 
Der er medaljer til børneløbet. 

LODTRÆKNINGSPRÆMIER


Der vil være lodtrækningspræmier i HCA Marathons stand i Kongens Have fra kl. 11.20.  

SALGSBODER


Salgsboderne åbner kl. 9.00 i Kongens Have. Fit 4 Run, Footing, Ungdommens Røde Kors og HCA Marathon m.fl vil være repræsenteret. 
Sund i Kroppen vil ligeledes være tilstede med 1-personers-trampoliner, så kom og prøv Jumping Fitness. Hold dig ikke tilbage - det er ret sjovt, og lidt hårdt;)


FÅ ET GODT LØB MED DE RIGTIGE FORBEREDELSER 


 

DELTAG I EVENTET PÅ FACEBOOK

ODENSELØBET 2021


 

Dynamicweb