HC Andersen Marathon


TRAFIK


Har du brug for hjælp med at finde rundt på løbsdagen, kan du ringe til HCA Marathons trafik-telefon på 93 94 57 89.
Telefonen er åben 22. og 23. september kl. 16.00 - 20.00 samt 24. og 25. september hele dagen.

 

Trafikale ændringer 2022


Husk at købe billet på forhånd her Odense Letbane - der kan ikke købes billetter i letbanetogene.

LETBANEN


Odense letbane kører fra Hjallese gennem byen og frem til Odense Idrætspark, og er derfor en god måde at komme frem til Odense Idrætspark, hvis du kommer med tog/langdistancebus.
Sidste letbanetog frem mod starten forventes at være fremme kl. 10.06 – hvorefter driften indstilles på strækningen Odense Banegård – Tarup Centret (begge retninger).
Ca. kl. 13.00 genoptages driften mellem Odense Idrætspark og Odense Banegård, og kl. 16.00 genoptages normal drift på hele strækningen.
Husk at købe billet på forhånd her Odense Letbane - der kan ikke købes billetter i letbanetogene.
Det er muligt at parkere ved endestationen i Hjallese og tage letbanen frem til Odense Idrætspark. Der er også gode parkeringsmuligheder ved Bilka/Rosengårdcentret (gratis).
Letbanen erstatter shuttlebusserne, som normalt plejer at køre frem og tilbage ved HCA Marathon.


PARKERING


Bilister opfordres til at komme i god tid og benytte parkeringspladserne på de omkringliggende veje til Odense Idrætspark samt området omkring Provstegårdsskolen. 

Link til parkering Odenserundt.dkRUTEKORT 2022


Ruten for Marathon og ½ Marathon vil være trafikfri i 6 timer og forløber gennem Odenses gader som et rigtigt citymarathon. Ruten er DAF-IAAF opmålt og godkendt af A.I.M.S. Ruten er en 21,097 km rundstrækning. 

Rutekort 2022

Dynamicweb