HC Andersen Marathon

Klassedysten


- en del af HCA Marathon
Fredag 22. september 2023

Distance 2,5 km
for 4. og 5. klasser
Start/mål Odense Idrætspark
Navn på startnummer

Praktiske informationer 2022Løb med


Løb er sundt for krop og sjæl. Man bliver glad af at løbe. Derfor inviterer HCA Marathon nu alle fynske 4. og 5. klasser til at deltage i Klassedysten.
Klassedysten er et motionsløb, hvor der er fokus på bevægelse og det sociale. Man løber mod de andre klasser, men først og fremmest så løber klassen sammen.
Ruten er en 2,5 km trafiksikker rundstrækning ved Odense Atletikstadion og ligesom ved de store motionsløb er der professionel tidstagning med chip, navn på startnummeret og masser af god stemning.
Vinderen af klassedysten (hhv. 4. og 5. klasse) vinder en tur til JunpingFun i Odense med fri hop og inkl. en slush ice pr. person samt en lækker funktionel løbeT-shirt fra Only Play.


Tilmelding 


KLASSEDYSTEN 2022 er fuldt booket - tilmeldingen er lukket. 
PRIS
Pris pr. klasse kr. 500
min. 12 elever i klassen for at udgøre et hold

 
Tilmelding sker ved henvendelse på tlf. 3059 2444 eller throe@hcamarathon.dk. Sidste frist august 2022. 
Der er mulighed for enten en samlet eller individuel tilmelding.

Deltagere


STATUS 16. august 2022:
KLASSEDYSTEN 2022 er fuldt booket - tilmeldingen er lukket. 
Følgende skoler har tilmeldt klasser til Klassedysten 2022:

Tværfagligt materiale til undervisning 


Klassedysten er mere end et løb. Det er også et undervisningsmateriale. Materialet består af bogen ”Løb med…” og websitet klassedystenhca.dk.
Bogen har fokus på de forskellige aspekter omkring løb som fx det sociale, hvad der sker i din krop og hvorfor nogle kan løbe hurtigere end andre. Men der bliver også stillet skarpt på historie og geografi.
Webmaterialet understøtter bogen med forskellige aktiviteter til fagene idræt, dansk, geografi og historie. Der er således mulighed for at udvide løbeoplevelsen til et tværfagligt forløb, hvor selve løbet er rosinen i pølseenden.


Hver deltager får

Rute


STARTEN
Starten går fra Odense Atletikstadion, Odense V. fredag 23. september kl. 10.30 for 4. klasserne og kl. 11.15 for 5. klasserne. Se programmet for formiddagen under "Praktiske informationer"
TIDTAGNING
I startnummeret sidder en chip til tidtagning - undgå derfor at bøje startnummeret. Ens personlige tid registreres først, når tidtagningsmåtterne passeres. Vindertiden er et gennemsnit for nettotiderne for alle klassens deltagere i Klassedysten. Nettotid: Fra passering af måtten til målgang

Dynamicweb